Youtube

Ovde možete pogledati izdvojene i najpopularnije video klipove sa mog youtube kanala

pitanja i odgvori 27.7.2018

u ovom video klipu odgovaram uzivo na nedoumici i pitanja clanova u fb grupi Anksioznost nije kraj pusti muziku i uzivaj. 

Ako zelite da uzivo postavite pitanje uclanite se u grupu i pratite, na 10ak dana se odrzava uzivo ukljucene i mozete dobiti odgovor na nedoumicu.

pogledajte viudeo u svojoj celosti i pronadjite odgovore na najcesca pitanja

27.6.2018
u ovom video prilogu razradjujemo izmisljen ali veom cest primer religioznih misli koje su opsesivne i nedozvoljene za pojedinca. kako protumaciti njihovo znacenje i kako prihvatiti blasfemicne misli koje su tako neprihvatljive za pojedinca?
https://youtu.be/nsl–4AhK1Y

 

 

 

 

(Visited 497 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Youtube

 • November 27, 2018 at 11:46 am
  Permalink

  Postovani Zarko.Moje pitanje za vas bi glasilo…kada treba da donesem neku vaznu zivotnu odluku kao sada o udaji…radjanju deteta…ja odugovlacim.Pocinjem sa preispitivanjem sebe da li ja volim svoga partnera?i onda nadolazi osecanje besa i na kraju dana osecanje tuge.I citav dan sam nervozna.U cemu je problem…

  Reply
  • November 27, 2018 at 4:08 pm
   Permalink

   postovana
   moze da bude da je vise problem zasto odugovlacim nego kako da donesem odluku. pretpostavljam da postoji neki skriveni razlog zasto je potrebno odugovlaciti, da ga nema vi bi do sad doneli odluku. ako zelite da vidimo sta je u pitanju pisite mi i zakazacem otermin

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *