Pitanja i odgovori

Ako Vas muče depresija, anksioznost, panični napadi, fobije, socijalna fobija, anoreksija, problemi sa spavanjem i druge psihičke smetnje koje utiču na svakodnevno funkcionisanje, ovo je pravo mesto za Vas.

U ovoj sekciji možete postaviti, potpuno anonimno, svako pitanje koje Vas muči. U najkraćem mogućem roku dobićete profesionalan odgovor sasvim besplatno.

Tu smo da bi Vam pomogli.

Slobodno nam pišite ili nas kontaktirajte preko e-mail -a.

 

(Visited 563 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Pitanja i odgovori

  • January 23, 2019 at 7:12 pm
    Permalink

    Postovani, zelela bih da vas pitam da li je moguce voleti dve osobe? U dugoj sam vezi sa momkom sa kojim i zivim. Desilo se da sam upoznala jednog momka sa kojim sam se jako povezala i zavolela sam ga mnogo. I jedan i drugi su sjajne osobe. Tesko mi je sto mi se to desilo,ali mislim da iskreno volim i jednog i drugog ili sam u nekoj vrsti zabune.

    Reply
    • January 23, 2019 at 7:14 pm
      Permalink

      postovana ne znam sta da kazem, ajde i ako je moguce da volimo 2 osobe nije konvencijalno i necete naici na razumevanje od partnera

      Reply
      • January 23, 2019 at 7:22 pm
        Permalink

        Znaci da nisam u zabuni. Ja neznam kako da resim svoje stanje kada gajim iskrene osecaje prema obe osobe. Niko ne zeli da mu se to desi i ja se osecam kao uzasna osoba i nemogu da izaberem izmedju njih. Da li imate neki savet kako da resim ovo?

        Reply
        • January 23, 2019 at 7:26 pm
          Permalink

          postovana
          pretpostavljam da bi mogli nesto d smislimo kroz psihoterapijski rad

          Reply
  • January 16, 2019 at 1:57 am
    Permalink

    Zdravo Marko, prvenstveno bih htela da kažem da mi je drago da sam pronašla ovaj sajt. Mnogo znači imati stručnu podršku. Ovde sam u potrazi za nekim odgovorima. Dakle, imam 22 godine i vezu od 3 godine. U početku je sve bilo dobro, ali nakon godinu i po dana, doživela sam šok i razočarenje od strane partnera. Napomenula bih da sam pre te veze prebrodila anksioznost, bila sam otvorenija I volela sam sebe, bila sam veoma sigurna u sebe i svoje sposobnosti. Nakon te situacije u vezi, sve se promenilo : previše sam se opustila, moj fizički izgled se promenio na loše, stalno se osećam izmoreno, sve više se odaljavam od bliskih ljudi i socijalnih situacija, plašim se svojih ‘javnih nastupa’, šta ću reći, kako će to zvučati.. Stalno sumnjam u druge ljude, pogotovo u svog partnera,kada smo zajedno, sve je super i sve dobro funkcioniše, a kad nismo uvek donosim odluke da ga ostavim, da ti prekinem, da započne drugačiji život. Da li imate neki koristan savet? Ne želim da se moj život završi na ovakav način, imam mnogo planova i želja, ali nemam hrabrosti da krenem dalje. Hvala vam na odgovoru. ❤️

    Reply
    • January 16, 2019 at 8:29 am
      Permalink

      postovana
      iskreno saveti ne pomazu jer ovo nije konkretan problem, prvo bi trebal oda se vidi staje uzrok vaseg stanja i onda da pocne da se popravlja i koriguje da bi se to postiglo pretpostavljate i sami potreban ej terapijski individualni rad.
      ako ste zainteresovani za to ja sam uvek otvoren i pisite mi na mail a ja cu vam dati uslove rada.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *