130 thoughts on “Opsesivne misli – iz ličnog isksutva

 • July 17, 2019 at 2:32 pm
  Permalink

  Trenutno zivim daleko od svojih roditelja, i tek za mesec dana Cu biti kod kuce, ponekad me ove misli popuste, ali onda mi se opet vrate i onda me strah da ne poludim i da ne postanem psihopata, i zanima me, posto sam istrazivala po portalima da se radi o opsesivnim mislima koje covjek nikad ne uradi, samo ga muce, da li je to problem i kod mene?

  Reply
  • July 17, 2019 at 3:07 pm
   Permalink

   problem je verovatno ospesivnosti kao sto ste i sami prepoznali ali da bi bili sigurni ne bi bilo lose da se javite za online psihoterapijske seanse. naravno ako ste zainteresovani da radite i resavate problem. problem je u nekom nesvesnom konfliktu koji se treba svestiti i integrisati u svesni deo licnosti kroz psihoterapiju.ako vas zanima saradnja online pisite mi na mail.

   Reply
 • July 16, 2019 at 4:25 pm
  Permalink

  Pozdrav, u tinejdzerskom sam razdoblju, (16 godina) i prije par dana mi je na pamet pala misao o ubistvu, tj sta se desi nekome pa nekoga ubije, od tog trenutka NON stop me strah da ja to ne ucinim i onda me uhvati panika, plac, a inace sam imala vrlo stresan period u zivotu i dobijala napade panike.

  Reply
  • July 16, 2019 at 8:19 pm
   Permalink

   postovana
   to se da resiti kroz razgovor i online psihoterapiu, ja licno ne radim sa tinejdzerima ALI terapeuti u mom kabinetu Agora rade. ako zelite da zakazemo termin ili mozete i sma i da im se javite pisite im na kabinetagora@gmail.com ili posetite sajt kabinetagora.rs takodje mozete i meni pisati dacu vam kontkat broj

   javite im se ima besplatne prve seanse koju mozete zakazati

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *