3,423 thoughts on “Postavite pitanje

 • September 21, 2021 at 4:02 pm
  Permalink

  Posto vec imam svoju doktorku koja prati moje stanje interesuje me koliko je psihoza izleciva? Naravno u mom lecenju bilo je napredka kao faze sa padovima.Postoji neki strah da ukoliko se pojavi osoba u mom zivotu,Kako ce prihvatiti moju bolest kao I sve sto nosi sa sobom lekovi,lecenje.Sve sto mi se desava u zivotu nekako ide na misice,uz borbu.

  Reply
  • September 21, 2021 at 4:56 pm
   Permalink

   to je pitanje za vasu psihijatricu, posto se ona bavi psihozama.ja se ne bavim na zalost

   Reply
 • September 21, 2021 at 3:42 pm
  Permalink

  Postovani vec deset godina se lecim I pijem lekove leponex I haloperidol.Trenutna dijagnoza psihoza non organica.Radim,zavrsim Sam fakultet .Socijalni zivot van posla je ravan nuli,imam 37 godina.Emocije kod mene gotovo I da ne postoje takodje I libido stop je verujem od lekova.Bolest je dosta oduzela dobar DEO mog zivota,a takodje I smrt oca I nemastina pre pocetka rada.Ne vidim neki cilj u svom zivotu,ustajem umoran od lekova,od celojupne zivotne price.

  Reply
  • September 21, 2021 at 3:45 pm
   Permalink

   ono sot ja mogu da ponudim jeste da vas usmerim na koleginicu koja radi suportivnu terapiju za psihoze. i kroz rad sa njom mozete poraditi na ciljevima i smlislu. ako ste zainteresovani pisite na kabinetagora@gmail.com i trazite milicu hinic

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *